شرکت در محفل قرآنی و بازدید از پروژهها و مطالبات مردم، نتیجه حضور فرماندار جدید در زازران بود
دکتر معینی سرپرست فرمانداری فلاورجان به همراه بخشداران شهرستان، شهردار و شورای اسلامی زازران در محفل انس با قرآن کریم در شهر زازران شرکت نمود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، شام ۲۰ فروردین ماه، دکتر معینی سرپرست فرمانداری فلاورجان به همراه بخشداران شهرستان، شهردار و شورای اسلامی زازران در محفل انس با قرآن کریم در شهر زازران شرکت نمود.
دکتر معینی پس از این مراسم در بقعه متبرک امامزاده یونس و مزار مطهر شهدای این شهر حضور یافت و در پایان به صورت میدانی از مشکلات و طرحهای عمرانی و خدماتی بازدید کرد و در جریان درخواستها و مطالبات شهروندان قرار گرفت.
از جمله این طرحها، پروژه احداث میدان ورودی زازران و روستای جلال آباد بود.
انتهای پیام/

پرداخت بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خرید ۱۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات عمرانی و خدماتی به دهیاری ها

دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان با مهندس اسماعیلی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری

بازدید فرماندار شهرستان فلاورجان دکتر مومنی از موکب های شهرستان فلاورجان در کربلا
