دیدار اعضای شورای اسلامی شهر تازه تأسیس طاد با فرماندار شهرستان فلاورجان

پیش از ظهر روز پنج شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اعضای شورای اسلامی شهر تازه تأسیس طاد با فرماندار شهرستان فلاورجان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری؛ پیش از ظهر روز پنج شنبه ۱۵ اردیبهشت ماه اعضای شورای اسلامی شهر تازه تأسیس طاد به منظور چگونگی فرایند تغییر و تحول ، انتخاب شهردار و مراحل سپری کردن امورات اداری با فرماندار شهرستان فلاورجان دیدار کردند.

دکتر معینی ضمن آرزوی توفیق برای اعضای شورای اسلامی شهر تازه تاسیس طاد گفت:شهر طاد بستر لازم جهت خدمتگزاری به مردم را دارد و حال که به توفیق الهی مورد اعتماد مردم در این دوره قرار گرفته اید فرصت بیشتر خدمتگزاری را برای خود فراهم سازید.

در ادامه هر یک از اعضای شورا اظهار کردند: قطعا در ادامه ی راه خدمت نیاز به همکاری وحمایت همه ارگان ها ونهادها به‌ویژه مجموعه فرمانداری شهرستان را داریم، تا بتوان بر اساس یک برنامه و با اولویت‌بندی جدید پاسخگوی مطالبات مردمی باشیم.

گفتنی است در ابلاغیه جدید از سوی وزیر کشور به استاندار اصفهان،تاسیس شهرداری در شهر طاد بلامانع اعلام شده و براساس این ابلاغیه، استانداری اصفهان باید شروع به کار شهرداری طاد را به وزارت کشور اعلام کند.

انتهای پیام/

مطالب مشابه
بازدید فرماندار فلاورجان از پلیس راه اصفهان_ شهرکرد

بازدید دکتر معینی فرماندار فلاورجان از پلیس راه اصفهان-شهرکرد و پایگاه امداد هلال‌احمر شهرستان بازدید دکتر معینی فرماندار فلاورجان از پلیس راه اصفهان-شهرکرد و پایگاه امداد هلال‌احمر شهرستان و تقدیر از اقدامات و خدمات نوروزی نیروهای انتظامی و امدادی/۱۰ فروردین  

۱۰ فروردین ۱۴۰۲
فرماندار فلاورجان در نخستین نشست شورای اداری استان

دکتر معینی فرماندار فلاورجان در نخستین نشست شورای اداری استان در جلسه ویدئو کنفرانس با رئیس جمهور

۹ فروردین ۱۴۰۲
جلسه بررسی مشکلات عمرانی شهرستان فلاورجان به میزبانی دکتر زینلیان

پس از بازدید دکتر زینلیان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان‌ از شهرستان فلاورجان با پیگیری های دکتر مهدی معینی فرماندار فلاورجان، وضعیت روشنایی پلیس راه اصفهان شهرکرد به سمت تونل سیمان سپاهان -وضعیت روشنایی پل تمندگان -ساماندهی ورودی شهر زازران -ایمن‌سازی حریم کانال روستای ونهر – مشکلات راه آهن از پل علیشاهدان تا پل دارافشان-اجرای تقاطع رینگ چهارم و بررسی مشکلات اراضی بنیاد مسکن در شهرک قدس در حال برسی می باشد.

۹ فروردین ۱۴۰۲

گزارش تصویری جلسه شورای اداری شهرستان فلاورجان
فروردین ماه ۱۴۰۲ – شهر قهدیجان

۷ فروردین ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 5 =