شهر زازران ششمین مقصد سفیران خدمت

صبح یکشنبه ۱۳شهریور ماه،مسئولان شهرستان فلاورجان ن با حضور در شهر زازران به صورت میدانی از مسائل، مشکلات و پروژه‌های نیمه تمام این شهر بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، صبح یکشنبه ۱۳شهریور ماه،حجت الاسلام موسوی لارگانی نماینده شهرستان فلاورجان و دکتر معینی فرماندار فلاورجان با همراهی فرماندهی انتظامی، شهردار و اعضای شورای اسلامی، مسئولین و روسای ادارات شهرستان با حضور در شهر زازران به صورت میدانی از مسائل، مشکلات و پروژه‌های نیمه تمام این شهر بازدیدکردند و پس از آن طی جلسه‌ای در محل شهرداری به بررسی، تبادل نظر و تصمیم‌گیری درخصوص رفع معضلات و مشکلات پرداختند.

گفتنی است مسائل حوزه مخابرات، فاضلاب شهری، فضای آموزشی، مشکلات مرکز درمانی و مشکلات امنیتی و انتظامی از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام/

مطالب مشابه

مراسم افتتاحیه طرح ملی امداد و نجات نوروزی با حضور فرماندار فلاورجان، برگزار شد.

۲۷ اسفند ۱۴۰۱

جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فلاورجان به ریاست فرماندار شهرستان تشکیل شد.

۲۷ اسفند ۱۴۰۱

فرماندار فلاورجان در پیامی، فرارسیدن روز شهردار را به همه شهرداران خدوم شهرستان فلاورجان و پرسنل پرتلاش شهرداری‌ها تبریک گفت.

۲۷ اسفند ۱۴۰۱

جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان فلاورجان برگزار شد.

۲۷ اسفند ۱۴۰۱
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 4 =