به گزارش روابط عمومی فرمانداری؛ دکتر مهدی معینی فرماندار پیش از ظهر امروز در مراسم یادواره شهدای کارمند شهرستان فلاورجان اظهار داشت: امروز سرفرازی ایران اسلامی عزیز ما مرهون دلاوری فرزندان عزیز این مرز و بوم است.
فرماندار فلاورجان افزود: در دوران انقلاب و پس از آن دفاع مقدس اگر همه اقشار مردم جامعه ما برای پیروزی انقلاب یا دفاع مقدس به صحنه نمیآمدند، نه انقلابی پیروز میشد و نه در دفاع مقدس میتوانستیم دشمن را از خاک عزیزمان بیرون برانیم.
وی ادامه داد: در دوران انقلاب همه قدرتهای بزرگ پشت سر رژیم سفاک گذشته، بودند و به ظاهر همه قدرتهای مادی در اختیار آن رژیم بود، اما حضور و ایستادگی مردم، تحمل زندان، شکنجه، صبر و مقاومت آنها به نتیجه رساند.
دکتر معینی عنوان کرد: انقلاب اسلامی ادامهدهنده راه نهضت اسلام است که شهدا آن را به خون خود آبیاری کردند و درخت آن را کاشتند تا همگان از این نهال پرثمر استفاده کنند.
فرماندار فلاورجان بیان کرد: امروز وظیفه همگان است که نگذارند آرمانهای شهدا فراموش شود وبا برادری و برابری آرمان شهدا را به سرمنزل مقصود برسانند وارزشهای انقلاب اسلامی را به نسلهای بعد منتقل کنند.
وی در پایان گفت: قطعا تجلیل از خانواده شهدا و برگزاری یادواره شهداء باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه می گردد و ما برای همیشه تاریخ از خانواده شهید تجلیل میکنیم چون افرادی را پرورش دادند که حقایق، هویت، شناسنامه و مختصات زندگی ما را زنده نگه داشتند.
به گزارش روابط عمومی ؛ در پایان از جمعی از خانواده های شهدا تجلیل به عمل آمد
انتهای پیام/