پیام تبریک فرماندار شهرستان فلاورجان به مناسبت هفته وحدت

هفته وحدت، یادگار مدبرانه و ارزشمند معمار کبیر انقلاب اسلامی

فرماندار شهرستان فلاورجان همزمان با فرارسیدن میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص)، امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت هفته وحدت، پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری؛ همزمان با فرا رسیدن میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص)، امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت هفته وحدت، دکتر معینی فرماندار شهرستان فلاورجان پیام تبریک صادر کرد.

در متن پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وحدت و برادری یکی از زیباترین واژه هاست که پیامبر رحمت حضرت محمد ( ص) به استناد آیات قرآن کریم و با اعتصام به حبل المتین الهی و در استمرار رسالت دیگر انبیای عظام و با شعار توحید برای جوامع بشری به ارمغان آورد و مهاجرین و انصار را به میثاق اخوت و عقد برادری فراخواند و بدین سان گلبانگ وحدت برای نخستین بار در فضای مدینه طنین انداز شد و بنای اتحاد و همبستگی اسلامی نهاده شد.

هفته وحدت، یادگار مدبرانه و ارزشمند معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) است که با تدبیر و درایت ایشان، میلاد پیامبر اسلام(ص)، نمادی از وحدت و همبستگی امت اسلامی و تجدید پیمان با اسلام و آرمانهای نظام اسلامی گردید.

هماهنگونه که رهبر معظم انقلاب مدظله العالی مسأله وحدت برای مسلمین را یک نیاز قطعی و رمز سعادت و مایه سربلندی مسلمین و بهترین سلاح ملت‌ها در مقابل استکبار جهانی می دانند، لذا در شرایط کنونی وحدت مسائله اصلی جهان اسلام و مهم ترین عامل اقتدار و توانمندی امت اسلام در مقابل توطئه‌های دشمنان و استعمارگران است.

اینجانب میلاد با سعادت پیامبر اعظم، حضرت محمد ( ص )  و ولادت حضرت امام جعفر صادق (ع) موسس مذهب جعفری را به تمامی مسلمانان بویژه مردم مومن و شریف شهرستان که با همدلی و همراهی خود در راستای تقویت وحدت اسلامی نقش آفرینی می کنند، تبریک و تهنیت عرض نموده و برای امت اسلام سربلندی و تعالی مسئلت

می نمایم.

مهدی معینی فرماندار شهرستان فلاورجان

انتهای پیام/

مطالب مشابه

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، دکتر معینی فرماندار فلاورجان همزمان با سومین روز از نوروز ۱۴۰۲ و آغار ماه مبارک رمضان ضمن بازدید از بیمارستان امام خمینی(ره) فلاورجان، مرکز نگهداری معلولان ذهنی بوستان ابریشم و نوروزگاه بقعه پیربکران، فرارسیدن فصل بهار و ماه رمضان را به پرسنل این مراکز تبریک گفت.  

۵ فروردین ۱۴۰۲

مهدی معینی فرماندار فلاورجان در پیامی فرارسیدن بهار طبیعت و آغاز سال ۱۴۰۲ را تبریک گفت.

۵ فروردین ۱۴۰۲

فرماندار شهرستان فلاورجان به همراه بخشدار مرکزی به صورت سرزده از دستگاه‌های امدادی و خدمت‌رسان بازدید کرد.

۵ فروردین ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی فرمانداری، درپی گلایه برخی از شهروندان نسبت به کیفیت آسفالت معابر شهر قهدریجان، دکتر معینی فرماندار فلاورجان پیش از ظهر امروز ۲۸ اسفند، به همراه معاون عمرانی فرمانداری به صورت سرزده در شهر قهدریجان حضور یافت و به اتفاق شهردار از لکه‌گیری معابر سطح شهر و همچنین پروژه زیرسازی و تعریض […]

۵ فروردین ۱۴۰۲
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =