تکریم مادران و همسران شهدا در پیربکران
به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا همایشی به همین منظور با حضور دکتر معینی فرماندار فلاورجان و دیگر مسئولین در سالن اجتماعات شهرداری پیربکران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، ۱۷ دی ماه، به مناسبت روز تکریم مادران و همسران شهدا همایشی به همین منظور با حضور دکتر معینی فرماندار فلاورجان، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی پیربکران، رئیس بنیاد شهید شهرستان و دیگر مسئولین و جمعی از مادران و همسران شهدا در سالن اجتماعات شهرداری پیربکران برگزار شد.
فرماندار فلاورجان در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بیان نمود: مادران و همسران شهدا در طول ۸سال دفاع مقدس حماسههای جاویدی رقم زدند که قلم توانایی نوشتن آن را ندارد و تاریخ همیشه از آن یاد خواهد کرد. آنان با صبر و استقامت خود دشواریها را تحمل کردند و هم اکنون نیز در تمام عرصه های مختلف کشور حضوری پررنگ دارند و دیگر بانوان کشور را پیوسته به این حضور تشویق می کنند.
گفتنی است در پایان این مراسم مسئولین با اهداء شاخه گل و لوح سپاس از مادران و همسران شهدای پیربکران تقدیر و تجلیل نمودند.
انتهای پیام/

پرداخت بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خرید ۱۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات عمرانی و خدماتی به دهیاری ها

دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر فلاورجان با مهندس اسماعیلی معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری

بازدید فرماندار شهرستان فلاورجان دکتر مومنی از موکب های شهرستان فلاورجان در کربلا
